Îmi plac teribil proiectele fluide, transformatoare și care își transcend categoria. Par că reflectă cel mai bine actul autentic de a trăi frumos. A fi gurmand în orice formă artistică înseamnă a căuta simplitatea, autenticul și calitatea. Înseamnă a desc...
Read More
Primul turneu oeno-gastronomic organizat de „Mercanti | Curators of Italian Lifestyle” a avut loc în regiunea Abruzzo din Italia, in perioada 23-26 octombrie 2022.De-a lungul celor patru zile, Chefi locali, vinificatori si somelieri au provocat sensorial ...
Read More
In vara anului trecut, pe cand ma aflam in Abruzzo (Italia), intr-o documentare culinara despre restaurantele Michelin ale regiunii, aveam s-o cunosc pe Nuccia de Angelis – o personalitate avangardista, proprietara restaurantului D.One din Montepagano si ...
Read More
I count the church bells. Eight.I open my eyes and my gaze is fixing the chandelier on the ceiling.I linger like this for a few minutes. As I blink, the echo of the bells mixes with the jazzy sounds coming from somewhere downstairs. Curiously, I manage to...
Read More
Paris, 2016.Vara trecuta, cand am vizitat din nou Parisul, am ajuns cu ajutorul Google Maps pe Rue du Nil, la Frenchie To Go, sa luam niste sandvisuri si niste cafele si sa mergem mai departe la pas catre Opera. Ma rugam in gand ca acest Frenchie sa fi me...
Read More